آجیل و خشکبار ارگانیک مازنداران

میوه خشک

زمان مطالعه 1 دقیقه

آجیل و خشکبار ارگانیک مازنداران

آجیل و خشکبار جزو آن دسته از خوراکی های پرطرفدار و مفیدی هستند که جایگاه ویژه‌ ای در سبد غذایی خانواده و به خصوص مهمانی ها ، مراسم های دوستانه و دورهمی ها دارند. بدون شک همه ما نام این دو محصول را اغلب در کنار هم شنیده ‌ایم و ممکن است در برخی از موارد گمان کنیم که آجیل و خشکبار در یک گروه غذایی قرار دارند و دارای ترکیبات مشابهی هستند. اما باید گفت این تصور کاملا غلط است و آجیل و خشکبار ماهیتی کاملا جداگانه دارند. این دو گروه از محصولات متنوع و فراوانی تشکیل شده اند که هر کدام از آن ها فواید مهمی را برای سلامتی بدن به ارمغان می آورند.

آجیل و خشکبار ارگانیک مازنداران
خشکبار ارگانیک مازنداران

خشکبار که به آن میوه خشک هم می‌گویند شامل برگه میوه‌هایی همانند زردآلو، آلوچه، آلبالو، خرما، انجیر خشک، هلو، آلو بخارا، کشمش سبز و بسیاری از موارد این‌چنینی دیگر می‌شود. بنابراین می‌توان گفت خشکبار جزء آجیل حساب‌نشده زیرا خود از روش‌های گوناگونی برای تهیه استفاده می‌کند. معمولاً خشک‌کردن در آفتاب، خشک‌کردن در سینی، خشک‌کردن انجمادی و خشک‌کردن در مایکروفر از جمله روش‌های به دست آوردن خشکبار به‌حساب می‌آیند. می‌توان گفت برخی از میوه‌های خشک بسیار کم به فروش می‌رسند.

آجیل ارگانیک مازنداران

به طورکلی دانه و مغز گیاهان را خشک می‌کنند که به عنوان آجیل با یک طعم فوق‌العاده ‌می‌توان مورد استفاده قرار داد. دانه و مغز موجود می‌تواند به خاطر داشتن مواد مغذی به عملکرد هرچه سالم‌تر بدن کمک کند. مواد مغذی آجیل را می‌توانید همراه با مقادیر بالای پروتئین، آهن، روی و انواع ویتامین‌های گروه b در نظر بگیرید که روزانه بزرگ‌سالان به 2 الی3 واحد مصرف آجیل نیاز دارند تا بتوانند به تقویت و رشد سلامت دستگاه عصبی و خون‌سازی خود کمک کنند.

از جمله معروف‌ترین انواع آجیل، فندق، گردو، بادام و پسته است که به عنوان میان وعده می‌تواند پروتئین و انرژی بدن را تأمین کرده و حتی اگر به صورت خام استفاده شود، مواد مغذی آن به صورت قابل‌قبول‌تری به بدن منتقل می‌شود.

آجیل و خشکبار ارگانیک مازنداران
انواع خشکبار و آجیل

Dry و Dried دو تعریفی است که برای میوه‌های خشک شده و خشکانیده خشکبار می‌توان در نظر گرفت. مغز، میوه و دانه خشک شده را Dry می‌شناسند، در صورتی که مفهوم Dried به مغز، میوه و دانه خشکانیده شده مرتبط است. در روش Dry عمدتاً بعد از رسیدن میوه یا دانه، رطوبت بسیاری از خوراکی‌ها کاملاً طبیعی کاهش پیدا می‌کند. در صورتی که محصولاتی که از مفهوم Dried پیروی می‌کنند، بعد از رسیدن محصول، شاید رطوبت آن به راحتی کم نشود و لازم باشد تا از روش‌های مختلفی برای کاهش رطوبت استفاده کنند.

مواد معدنی که در آجیل و خشکبار وجود دارند، در برخی از شرایط یک جایگزین عالی برای گوشت به حساب می‌آیند. شاید به همین خاطر است که پزشکان تغذیه مصرف آجیل را به شدت توصیه می‌کنند؛ چرا که خواص آن در مقایسه با گوشت بسیار بیشتر است. شاید افراد زیادی باشند که به هر دلیل قادر به استفاده از گوشت نبوده و همین امر باعث می‌شود تا به مصرف آجیل و خشکبار روی بیاورند.

میوه خشک
خرید آجیل و خشکبار ارگانیک در مازندارن

فروشگاه سالی فروت از سال ۱۳۹۹ به مدیریت آقای علی خلج در شهر رامسر راه اندازی شده. این مجموعه در زمینه‌ی تولید انواع میوه خشک، لواشک خانگی، دمنوش، کره بادام زمینی فعالیت دارد. همچنین با حذف واسطه و مستقیم از کشاورز انواع خشکبار درجه یک را برای مشتریان خود ارسال نموده و با افتخار، بالای ۳ هزار رضایت مشتری را از آن خود کرده است.

تفاوت آجیل و خشکبار در چیست ؟

انواع مختلف آجیل و خشکبار از زمان های گذشته تا کنون جزو خوراکی های مهم و سرگرم کننده در محافل مختلف از نظر ایرانیان محسوب می شدند و تا به امروز در اثر تغییرات فرهنگی در جوامع مختلف به اشکال گوناگونی مورد مصرف قرار می گیرند و از هر کدام از آن ها در مناسبت های مختلفی استفاده می‌ شود.

در زمان های گذشته از آجیل و خشکبار بیش تر برای درمان بیماری‌ های مختلف استفاده می‌ شد و صرفاً جنبه درمانی آن ها مدنظر قرار داشت ، در صورتی که امروزه علاوه بر مصارف درمانی و توجه به خاصیت های مختلف آن ها برای سلامت بدن ، بیش تر جنبه سرگرمی و پذیرایی به خود گرفته اند و برای مراسمات مختلف استفاده می ‌شوند. به طور کلی می‌ توان در رابطه با فرق آجیل و خشکبار دو تفاوت اصلی زیر را بیان کرد :

آجیل‌ها مغزهای خوراکی هستند که معمولاً در هسته میوه های گوناگون قرار دارند که بسیار مقوی و مغذی هستند. ولی منظور از خشکبار میوه های مختلفی هستند که دارای قابلیت خشک کردن هستند و آب و رطوبت موجود در بافت آن ها با روش های گوناگونی خشک شده و به این ترتیب ماندگاری بیش تری را کسب کرده اند و در نتیجه از فساد زود هنگام آن ها جلوگیری شده است.

دانه های آجیلی به صورت خام یا بوداده ( شور ) مورد استفاده قرار می گیرند و می توان آن ها را با استفاده از طعم دهنده های مختلفی مزه دار کرد. ولی خشکبار یا همان میوه خشک ها به صورت طبیعی و بدون نیاز به هیچ نوع طعم‌ دهنده‌ ای مصرف می شوند.

با این که در موارد مختلف آجیل و خشکبار های مختلف با هم و در کنار یکدیگر مورد استفاده قرار می ‌گیرند ، ولی دو مورد گفته شده در قبل از مهم ترین فرق های آجیل و خشکبار محسوب می‌ شود که می ‌توان برای شناخت درست این محصولات آن ها را مورد توجه قرار داد.

شما اولین نفری باشید که در مورد این پست نظر می‌دهید.